I golf handler det om at få succes – præcis som det også gør i alle andre sportsgrene. Som golfspiller bør man sætte sig et mål. Uden mål bliver det svært at komme på topniveau. Selv amatører kan have stor glæde af at sætte sig et mål. Målet må gerne være stort – for jo større, et mål er, jo mere skal man oppe sig for at nå det. Men målet skal naturligvis også i sig selv være opnåeligt.

Mål kan gøre en golfspiller motiveret. Måske har man et mål for træningen, for den enkelte dag, for en turnering eller for et helt golfår. Man kan sætte både små og store mål – og man skal også lægge en golfstrategi for, hvordan man vil nå sine mål. Måske gælder det om at træne mere, og måske er det slagene, der skal optimeres. Det kan også være, man har brug for en træner, der kan hjælpe med at stille skarpt på de svage sider.

Mere træning giver resultater

En del af en god golf-strategi kan være fokus på øget træning. Det har også vist sig, at mange golfspillere bliver bedre til deres sport, når de også laver andre sjove ting ved siden af. Det gælder nemlig om, at alt ikke skal handle om golf – for så kan man godt misse det væsentligste.

Skal man forberede sine slag, kan man, efter at man har slået et slag, afslutte med et prøvesving. Her kan man forestille sig, at man laver det mest perfekte slag. Når det så er ens tur næste gang, så kan man lægge den samme energi i det slag, man vil foretage.

Med øget fokus på strategien kan man nå til nye højder med sine træning. Man skal også stille ind på de mål, man har, og sikre sig, at man når dem.