Man ved aldrig hvornår det er muligt at vinde penge på et væddemål, men der kan være mange penge at hente i golf betting. I 2017 vandt en 30-årig mand 40.000 britiske pund efter at han havde satset ti pund på golf betting på at to spillere ville vinde to forskellige turneringer. Der kan altså være mange penge at vinde i golf betting og du kan læse om de forskellige former for væddemål nedenfor.

Vinderen og taberen af en turnering

Det mest almene og udbredte væddemål i alle sportsgrene er det samlede resultat. De fleste kender til muligheden for at vædde på vinderen af en golfturnering, en kamp eller et gruppespil. Det er vigtigt at følge med i de seneste nyheder for at lægge denne form samt mange andre former for golf væddemål, da Tiger Woods odds fx kan ændre sig kraftigt fra den ene dag til den anden.

Hvis du har svært ved at forudsige vinderen af for eksempel U.S. Open, så kan du vædde på taberen i stedet. Når man vælger at “spille imod” en spiller, betyder det at du vil satse på at den pågældende spiller ikke vil vinde turneringen.

Kommer der et hole-in-one?

I golf kan du naturligvis vædde på om der vil komme et hole-in-one i den turnering, som du gerne vil vædde på. Her kan der måske være penge at hente, da der normalt er bedre odds på ja end nej. Dette er overraskende da der statistisk set er hole-in-one lidt oftere end der er turneringer uden et hole-in-one. Det er normalt at finde “ja”-odds til hole-in-one på omkring 1,70 og dette odds ligger gerne højere i en turnering med færre deltagere end normalt.

Væd på vindermargin

I golf kan du spille på antal slag, som vinderen vil have ned til nummer to, når en turnering er blevet afgjort. Det er et svært væddemål at ramme plet med og derfor vil nogen sige at det er mere useriøst, mens andre vil foretrække at sige at det er et væddemål, som man kan vælge for sjov.

Væd på match-ups

I forbindelse med golfturneringer kan du også finde masser af Unibet Sport på match-ups, som er kampe mellem individuelle spillere, som kæmper om at opnå rundens laveste score. Mange gange er der tale om en fiktiv individuel kamp, som er udvalgt af spiludbyderen, men det kan også være spillere, der allerede er parret sammen i en given golfturnering. Det kan også være spillere, som starter på mere eller mindre samme tid. Kampen kan enten være for en enkelt runde eller for hele turneringen, hvor der er tale om et turnerings match-up.

Væd på den bedste golfspiller i henhold til nationalitet

Det er også populært at vædde på mænd eller kvinder af samme nationalitet. Hvis fx Søren Kjeldsen, Thomas Bjørn og Jeff Winther deltager i samme turnering, så har du mulighed for hvem af de tre danskere, der ender op som den bedste danske golfspiller i den pågældende turnering.

Der er også mulighed for at vædde på fx hvem, der ender op med at blive den bedste europæiske spiller. Dette er et mere avanceret væddemål, da det kan være hurtigere og nemmere at sætte sig ind i toppen af dansk golf, mens der er mere usandsynlighed og det kræver mere analyse og tid at kunne satse blandt alle de bedste europæiske golfspillere.

Væd på den amerikanske pengeliste

Der er mange der har interesse i at læse om de mange millioner der er at tjene i golf. Flere danskere bemærkede tidligere på året at præmiesummen er blevet større i Made in Denmark, hvor vinderen nu vinder 500.000 EUR. I forbindelse med golf betting og præmiesummer er der også mulighed for at vædde på vinderen af PGA Tour pengelisten.