På grund af mangel på succesrige resultater fra golfstjerner som Tiger Woods og Rory McIlroy og på grund af mangel på deltagelse fra fan favorit Phil Mickelson har TV-tal for golf set triste ud på det seneste, men alligevel går sportsgrenen en spændende fremtid i møde.

Fokus på golf på universiteterne

Før kunne verden have et meget stereotypt billede af hvordan en golfspiller så ud og hvor han/hun kom fra, men det billede er ved at blive både mere organisk og dynamisk. I USA er PGA Tour spillere som Scott Brown og Kevin Kisner gået ind i kampen om at få sportsgrenen til at vokse i South Carolina hvor de bor.

På University of South Carolina, som Brown tidligere studerede, har de udviklet faciliteter til nye golfbaner. Derudover danner faciliteterne også rammerne for et program, der fokuserer på at bringe golfsporten ud til de sociale lag med økonomiske udfordringer. Dette introducerer børnene til golf såvel som uddannelse og tanken er at det skal få dem til at tænke anerledes på mulighederne for universitetsuddannelse, når de vokser op.

Hjemme i Danmark er der også fokus på golf på Aalborg Universitet. AAU Golf Championship er navnet på den årlige turnering for studerende og tidligere ansatte på Aalborg Universitet. Her kan nybegyndere såvel som øvede nyde en hyggelig dag med golf i omgivelserne omkring universitet.

Alle nyhederne om golf i USA

Her på siden vil du naturligvis kunne læse om danske superstjerner som Thomas Bjørn, Søren Kjeldsen samt de talentfulde unge spillere. Derudover har vi også fokus på golf i USA, da det er der hvor sporten er mest populær i hele verden. Tæt på 50 procent af alle golfbanerne i hele verdenen befinder sig i USA.

Golf betting gør sporten populær

Her på siden vil du også kunne læse om golf betting. Golf betting er med til at gøre sporten populær, da tilskuerne har mulighed for at opnå succes på egen krop, når de følger med fra sidelinjen og det kan også knytte golf superstjernerne mere sammen med deres fans. Det så vi et eksempel på ved Augusta i april i 2017 da Sergio Garcia vandt til stor glæde for en tilskuer, som havde vundet 4000 DKK på at den spanske golfstjerne ville vinde. Da tilskueren fortalte det til Garcia, smilede den spanske superstjerne og sagde at han var glad for fanens vegne.

Golf er populært fordi det er socialt

Her på siden vil du også kunne læse meget om de nye danske golftalenter, der har valgt at satse på professionel golf. Men der findes også mange, der vælger at spille golf blot for hyggens skyld. Golf er en sport hvor der er tid til at man kan snakke sammen, mens man går rundt fra hul til hul. Dette er årsagen til at mange forretningsmænd kan lide at spille golf, da der er meget bedre mulighed for at have en stille og rolig uforstyrret samtale i golf, end der er i fx fodbold eller tennis. Her hos deafgolf håber vi at læserne kan bruge nogle af artiklerne som samtaleemner til næste gang, der skal slås til nogle golfbolde på den grønne plæne.